ID för tolk

Jobba på Linguacom

Linguacom är en av Sveriges ledande språkleverantörer med ett heltäckande utbud av språktjänster så som tolktjänster, översättningar och teckentolkar. Linguacom översätter med hjälp av vårt globala nätverk till över 250 st språk.

Varför Linguacom?

Linguacom är ett snabbväxande företag med service och kvalité som ledord. De som trivs bäst hos oss har kunden i fokus, är intresserade av teknik och tycker om att lösa problem. Hos oss hittar du människorna med energin och viljan att skapa en hållbar verksamhet på en global marknad där flerspråkighet spelar en allt större roll. Våra medarbetare, tolkar och översättare är vår främsta styrka.

Vad erbjuder vi?

En utvecklande arbetsmiljö: För oss är det viktigt att du som medarbetare får utveckla sina främsta egenskaper och bidra i utvecklingen av verksamheten.

Friskvårdsbidrag: Vi vill att du ska må bra! Därför får alla anställda möjlighet till friskvårdsbidrag och möjlighet att låna cyklar på kontoret.

Kul aktiviteter:Vi tycker om att umgås! Hos oss finns det alltid möjlighet att hitta på något roligt och tillsammans för utvecklas och upptäcka nya sidor hos varandra.

Personlig utveckling

För oss är det viktigt att du som arbetar hos oss trivs och utvecklas. Vår övertygelse är att du når din fulla potential när du själv är med och bidrar till din utveckling på jobbet. För oss är dialogen med dina kollegor och din närmsta chef viktig.

Som anställd hos Linguacom har du årligen medarbetarsamtal med din chef där ni gemensamt sätter upp mål och identifierar områden som du kan utvecklas inom.