ID för tolk

Jobba på Linguacom

Linguacom är en av Sveriges ledande språkleverantörer med ett heltäckande utbud av språktjänster. Under vårt tak har vi tolktjänster, översättningar och teckentolkar. I vårt globala nätverk finns översättare som behärskar mer än 250 språk och dialekter. Är du nyfiken på oss som arbetsgivare? Läs mer!

Varför Linguacom?

Linguacom är ett snabbväxande företag med service och kvalitet som ledord. De som trivs bäst hos oss har kunden i fokus, är intresserade av teknik och tycker om att lösa problem. Hos oss hittar du människorna med energin och viljan att skapa en hållbar verksamhet på en global marknad där flerspråkighet spelar en allt större roll. Företagets främsta styrka är alla medarbetare, tolkar och översättare.

Vad erbjuder vi?

  • En utvecklande arbetsmiljö: För oss är det viktigt att du som medarbetare får utveckla dina främsta egenskaper och bidra i utvecklingen av verksamheten.
  • Friskvårdsbidrag: Vi vill att du ska må bra! Därför får alla anställda möjlighet till friskvårdsbidrag och låna cyklarna som står parkerade vid kontoret.
  • Kul aktiviteter:Vi tycker om att umgås! Hos oss finns det alltid möjlighet att hitta på något roligt. Vi gör det tillsammans för utvecklas och upptäcka nya sidor hos varandra.

Personlig utveckling

För oss är det viktigt att du som arbetar hos oss trivs och utvecklas. Vår övertygelse är att du når din fulla potential när du själv är med och bidrar till din utveckling på jobbet. För oss är dialogen med dina kollegor och din närmsta chef viktig.

Som anställd på Linguacom har du årligen medarbetarsamtal med din chef. Gemensamt sätter ni upp mål och identifierar inom vilka områden du kan utvecklas.

Vi tar emot spontanansökningar!

Skicka gärna in en spontanansökan.