Översättningsbyrå Linguacom - Auktoriserad tolk

Om oss

Linguacom är en ledande fullservicebyrå inom språkbranschen, ett rikstäckande tolk- och översättningsbolag. Med 30 års samlad erfarenhet kan vi göra nytta – på riktigt. Läs mer!

Linguacom tolk- & översättningsbyrå

Vår affärsidé bygger på att täcka behovet av tolkning och översättningar med kvalitetssäkrade språktjänster. Vi gör det med stöd av långsiktiga samarbeten och lokal etablering. Allt baserat på gedigen branschkunskap.

Ledande i språkbranschen
I dag hjälper vi de flesta myndigheter i Sverige samt kommuner och privata företag med professionella tolkar och översättare. Vår affärsidé och det dagliga arbetet har gjort oss ledande inom språkbranschen. År 2017, 2018 och 2019 fick vi Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag. År 2020 fick vi utmärkelsen Mästargasell. Det är vi stolta över.

Framgången kommer inifrån 
Alla medarbetare är en tillgång i företagets framgång. Tillsammans har vi 30 års erfarenhet av språkbranschen och vi förstår på djupet vad som krävs för att du som kund ska känna dig nöjd. Vi är bland annat skickliga på att lösa problem och vi har kunskap om kulturella skillnader. Vi är även snabba på att tillsätta uppdragen och vi vill att du ska kunna ta del av processen kring ditt uppdrag. Du kan göra det via webben, mejl eller genom att ringa din tolk- eller översättningsförmedlare.

Auktoriserad tolk på vår översättningsbyrå Linguacom
2022 Boutique Language service provider
Mästar gasell
Gasell
Linguacom Branschvinnare 2022
Auktoriserad tolk - boka tolk online hos linguacom

Rätt person på rätt plats
Tillsättningsfrekvensen – det vill säga hur väl vi lyckas hitta rätt tolk eller översättare – ligger på 99 procent. Vi är lyhörda och försöker alltid se till att särskilda önskemål blir uppfyllda.

För att sammanfatta

  • Vi är tillgängliga dygnet runt, året om
  • Du får personligt svar direkt
  • Vi samarbetar med branschens bästa översättare och tolkar
  • Vi har teckenspråkstolkare, översättare och tolkar som behärskar över 250 språk och dialekter
  • När du anlitar en tolk – oavsett om du är avtalskund eller inte – bjuder vi på en utbildning i effektivt arbete. Du får även tips om hur du talar genom tolk.

Linguacom ägs sedan 2018 av Seafire AB.