Översättningsbyrå i Stockholm - Linguacom - Auktoriserad tolk

Till dig som anlitar översättare

Varför ska du välja Linguacom framför någon annan översättningsförmedling?

På Linguacom tar vi dig, leveranser, våra konsulter och vårt jobb oerhört seriöst. Det är en anledning till att flera av Sveriges myndigheter och privata företag anlitar oss för översättningsuppdrag.

En annan är att vi snabbt kan tillsätta rätt översättare till rätt uppdrag, leverera snabbt och på överenskommen tid.

Vi bryr oss

Linguacoms koncept är rätt enkelt. Vi bryr oss om våra kunder och våra översättare – de är stjärnorna i verksamheten – och vi bryr oss om resultatet. För att lyckas med uppdragen har vi dedikerade, utbildade  översättningsförmedlare med lång erfarenhet i branschen. Våra översättningsförmedlare har koll på alla frågor du kan ha. Testa oss gärna!

En kontaktperson från start till slut

När du beställer översättning får du en kontaktperson som håller i hela processen och som kontinuerligt uppdaterar dig, från start till slut. Detta minimerar risken för misstag, missförstånd och förseningar, vilket gör processen betydligt smidigare.

anlita översättare - Översättningsbyrå Linguacom

Översättare med bredd och djup

Men viktigast av allt: översättarna. De vi samarbetar med har både bredd och djup. De hanterar allt från myndighetstexter till juridiska dokument och bipacksedlar för medicin. Vi är dessutom måna om relationerna vi bygger upp med översättarna. Relationen är ofta långvarig – riktigt skickliga och multikompetenta översättare växer inte på träd.

Tillsammans ser vi till att leverera din översättning på utlovad tid.

1000 översättare och 200 språk

I vårt nätverk finns 1 000 översättare med kompetens i 200 språk. Behövs det? Det enkla svaret är ja.
Vi märker att behovet av översättningskompetens är enormt och att det växer, vilket innebär att vi behöver ett stort nätverk. Om du behöver få en bipacksedel för medicin översatt till arabiska – då har vi den kompetensen. Eller vill du få materialet översatt till 199 andra språk, då sätter vi genast igång och söker i vårt nätverk.

Tillgängliga dygnets alla timmar

Vårt absoluta fokus ligger på dig som kund. Du kan anlita Linguacom för alla typer av översättningar.

Det är enkelt att få kontakt med oss på ett sätt som passar dig. Du når oss via telefon eller chatt och du kan lägga en beställning via webben – eller ringa till en av Linguacoms översättningsförmedlare.

Alla vägar till Linguacom är öppna. Vi är tillgängliga och flexibla. Vi har dessutom öppet dygnet runt, året om.

Välkommen!