Översättningsbyrå i Stockholm - Linguacom - Auktoriserad tolk

Artiklar

Fördelarna med mänsklig översättning

Maskinöversättare har blivit dominerande i dagens samhälle på grund av den ökade tekniken samt behovet av att främja artificiell intelligens i stället för den mänskliga. Under årens lopp har maskinöversättare blivit välbekanta med ordanvändning, men det räcker sällan hela vägen för en professionell och korrekt översättning. I denna artikel tar vi upp fem fördelar med att använda mänsklig översättning i stället för maskinell:

Camille

Årets tolk

Vinnaren av Årets tolk 2022 är Camille! Anledningen till detta är för att du genom åren alltid varit mycket trevlig i ditt bemötande och alltid varit väldigt noggrann i ditt arbete. Du är snabb på att svara på de förfrågningar vi skickar och lämnar aldrig tillbaka de uppdrag du tagit dig an. Vi ställde honom några frågor för att lära känna honom lite bättre. Välkommen att läsa mer om Camille nedan.

Muktar

Årets översättare

Vinnaren av Årets översättare 2022 är Muktar! Anledningen till detta är för att han är behjälplig och alltid återkopplar snabbt på våra mejl. Han anpassar sig och levererar alltid sina översättningar med ett väl utfört arbete.  Vi ställde honom några frågor för att lära känna honom lite bättre. Välkommen att läsa mer om Muktar nedan.

Upphandlingar

Det sker så många allvarliga fel i känsliga tolksituationer att jag tycker det är uppenbart att rätts- och patientsäkerheten är hotad, säger Michael Larsson, vd på tolk- och översättningsföretaget Linguacom.

Sven-Olof

Årets översättare

Vinnaren av Årets översättare 2020 är Sven-Olof! Hans uppdrag levereras alltid i rask fart tillika med en hög kvalité. Som grädden på moset är han även toppen att jobba med! Detta tack vare sin fenomenala samarbetsförmåga och tydliga kommunikation. Vi ställde honom några frågor för att lära känna honom lite bättre. Välkommen att läsa mer om Sven-Olof nedan.

Viyan

Årets tolk

Vinnaren av Årets tolk 2020 är Viyan! Hon har blivit utsedd till årets tolk då hon alltid är flexibel, noggrann och otroligt duktig på det hon gör. Hon höjer alltid stämningen och får alla runtomkring sig att le. Vi ställde henne några frågor för att lära känna henne lite bättre. Välkommen att läsa mer om Viyan nedan.