ID för tolk

Arbeta som tolk

Vill du arbeta som tolk åt Linguacom?

Vill du bidra till ett mångkulturellt samhälle och hjälpa människor att förstå varandra? Tar du ansvar och kan arbeta självständigt? Trivs du med att arbeta flexibelt och med att kunna styra ditt eget schema? Oavsett om man vill arbeta heltid eller kombinera det med något annat så är det spännande och viktigt att arbeta som tolk.

Vi behöver dig som är auktoriserad/utbildad tolk. Som frilanstolk hos Linguacom anlitas du vid behov, från enstaka timmar upp till motsvarande heltid beroende på tolkspråk. Lönen varierar beroende på typen av uppdrag och din tolkkompetens. Bland våra kunder finns kommuner, landsting, polis, domstolar och andra myndigheter samt privata företag.

Låter detta intressant?

Fyll i en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Vi ser fram emot att förmedla dina tjänster till våra kunder!

Linguacoms app för våra tolkar

Med vår tolkapp i din mobil kan du som tolk kommunicera direkt med oss på ett säkert och smidigt sätt. I appen loggar du in med samma användarnamn och lösenord som du använder i vår webbportal.

I appen får och besvarar du uppdragsförfrågningar, du kan se ditt arbetsschema och du redovisar dina uppdrag direkt i appen.

Appen heter TAQS (OA-Data) och finns att ladda ner i App Store eller Google Play Store.

Har du frågor kring appen eller har problem med inloggningen ring till vår kundservice på telefon 08-410 96 300 så hjälper våra tolkförmedlare dig.