ID för tolk

Om oss

Linguacom arbetar efter ledorden dialog, samarbete och kvalitet.

Linguacom är ett tolk- och översättningsbolag med 30 års erfarenhet av språkbranschen. Vår affärsidé är att med heltäckande och kvalitetssäkrade språktjänster täcka behov med stöd av långsiktigt samarbete och lokal etablering baserad på gedigen branschkunskap. Som fullservicebyrå inom språkbranschen täcker vi ett rikstäckande tolk- och översättningsbehov.

Linguacom är idag ett av de ledande tolk- och översättningsbolagen i landet. Under 2017, 2018 och nu 2019 tilldelades Linguacom Dagens Industris utmärkelse Gasell företag.

Linguacom tillhandahåller dagligen tolkar och översättare till merparten av myndigheterna i sverige samt ett flertal kommuner och privata företag.

Vår personal har god problemlösningsförmåga och stor kunskap om kulturella skillnader. Uppdragen tillsätts så fort som möjligt efter beställning och du som kund kan ta del av informationen om uppdraget via webben, mail eller genom telefonsamtal.

På Linguacom har vi en tillsättningsfrekvens på 99 % och försöker alltid tillsätta enligt dina önskemål.

På Linguacom...

  • Är vi tillgängliga dygnet runt, året om
  • Ger dig personligt svar direkt
  • Samarbetar vi med branschens bästa översättare och tolkar
  • Har vi översättare och tolkar i över 280 st språk
  • Erbjuder vi gratis utbildning i effektivt arbete när man anlitar tolk samt tips om hur man talar genom tolk – oavsett om du är avtalskund eller inte.

Linguacom ägs sedan 2018 av Seafire AB.